Zoek je gezinstherapie in Valkenswaard? Esther Damsma Systeemtherapie is hét adres voor gezinstherapie door een erkende systeemtherapeut.

 

Heeft je kind (gedrags)problemen?

Wil je minder ruzie thuis?

Vragen over de opvoeding?

 

Systeemtherapie (relatie- en gezinstherapie) is een erkende vorm van psychotherapie. Het is dé aangewezen behandelmethode voor problemen die beïnvloed worden door de omgeving. Als een van de gezinsleden problemen of moeilijkheden heeft, dan heeft dat bijna altijd gevolgen voor de rest van het gezin. Ook als er spanningen zijn tussen gezinsleden onderling, dan heeft dat zijn weerslag op de andere gezinsleden. Binnen de gezinstherapie is er aandacht voor die processen. Er is ruimte voor ieders verhaal en er is aandacht voor ieders rol in het gezin. Gezinstherapie is een effectieve en wetenschappelijk bewezen behandelmethode bij zowel individuele problemen (psychische problemen, ADHD, stemmingsproblemen, angsten, etc.), als bij problemen die in relatie staan tot anderen (problemen in de opvoeding of partnerrelatie, communicatieproblemen, ruzie, etc.).

 

De praktijk is gevestigd aan de Aalsterweg in Eindhoven en goed te bereiken vanuit de omliggende gemeenten Valkenswaard, Aalst, Waalre, Leende, Bergeijk, Geldrop, Veldhoven en Heeze.