Goed Gesprek
Wil je eens van gedachten wisselen met een professional over de dingen die je bezighouden? Vind je ‘therapie’ te zwaar klinken, maar heb je behoefte aan iets meer dan alleen een luisterend oor? Dan is een Goed Gesprek iets voor jou.

Opvoedondersteuning:

Heb je vragen over de opvoeding van je kinderen? Loop je ergens in vast of twijfel je of je het wel op de goede manier aanpakt? Heb je een verschil van mening met je partner over de opvoeding? Vind je het moeilijk om met bepaald gedrag van je kind om te gaan? Opvoedondersteuning helpt je om jouw draagkracht en competenties te versterken.

Gezinstherapie:

Als een van je gezinsleden het moeilijk heeft, dan is dat van invloed op de rest van je gezin. Hierdoor raak je als gezin uit balans en dat gebeurd soms op een manier die je helemaal niet wil. Gezinstherapie helpt jullie om die balans te herstellen.

Partnerrelatietherapie:

Ervaren jullie problemen in je relatie en lukt het niet goed om daar zelf uit te komen? Maken jullie keer op keer ruzie over hetzelfde? Voel je je onbegrepen door je partner? Het kunnen allemaal redenen zijn om in relatietherapie te gaan.

Gezinshulp bij echtscheiding:

Is voor jullie het besluit gevallen dat jullie niet meer samen verder willen? En hebben jullie kinderen? Dan komt er ongetwijfeld een hoop op jullie af. Naast de pijn en andere emoties moet je met elkaar op zoek naar een nieuwe modus van samen ouders zijn, zonder dat je nog partners bent.
Met gezinshulp bij echtscheiding kun je bij mij op neutraal terrein een plek vinden om te onderzoeken hoe jullie dat het beste kunnen vormgeven.

Ook als jullie al langer gescheiden zijn, maar steeds opnieuw in conflict geraken, kunnen we samen kijken hoe jullie het onderling begrip weer wat kunnen vergroten.