Heb je een concrete vraag over bijvoorbeeld je gezin, je kinderen, de relatie met je ouders of partner en wil je daar snel een reactie op? Vind je het fijner om vanuit je vertrouwde omgeving een vraag te stellen? Dan kan een Makkelijke Mail (e-consult) je vooruit helpen. Een Makkelijke Mail kun je schrijven op een moment dat het jou uitkomt, je kunt hem lezen op een moment dat het jou uitkomt én je kunt hem nog eens teruglezen.

 

Hoe werkt het?

Je beschrijft je vraag en de achtergrondinformatie die jij denkt dat nodig is. Hoe meer informatie jij mij geeft, hoe duidelijker ik een beeld kan vormen van je vraag en hoe beter ik je een antwoord kan geven. Ook bij mailcontact geldt mijn beroepsgeheim en worden je gegevens niet gedeeld met anderen. Nadat je je vraag gemaild hebt aan esther@edgt.nl en aan de betalingsverplichting hebt voldaan, krijg je van mij binnen 2 werkdagen een reactie via de mail. Daarin ga ik zo goed mogelijk antwoord geven op jouw vraag en krijg je handvatten om mee verder te kunnen.

 

N.B. Een Makkelijke Mail is geen vervanger voor een therapiegesprek. Als ik na het lezen van jouw vraag denk dat er iets anders nodig is dan mailcontact, dan zal ik je dat eerlijk zeggen en ben je uiteraard geen kosten verschuldigd. We kunnen dan samen bekijken wat voor jou de meest passende oplossing is.