“Echte aandacht voor elkaar, op weg naar een diepere emotionele verbinding”

Jullie hebben het prima samen, toch? Maar misschien leef je soms net iets teveel langs elkaar heen? Heb je het gevoel dat je partner je niet altijd helemaal begrijpt? Of heb je iedere keer weer dezelfde akkefietjes?

Dan is een Houd me vast weekend iets voor jullie!

“Houd me vast” is ontwikkeld door Dr. Sue Johnson (psychotherapeut en grondlegster van Emotionally Focussed Therapy) en wordt ook wel gezien als een APK van je relatie. De training bestaat uit twee dagen en wordt gegeven in een weekend.

Een “Houd me vast”-training is DE training om je partnerrelatie te verbeteren. Door het volgen van de ‘Houd me vast’ training ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Je brengt hiermee meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en voor je kinderen!

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • de rol van emoties in liefde, verbinding en hechting;
  • het leren herkennen en doorbreken van (destructieve) patronen binnen jullie relatie;
  • het bouwen aan een veilige basis om er echt voor elkaar te kunnen zijn, ook tijdens moeilijke momenten

Een tweedaagse workshop waarin je als partners met elkaar aan de slag gaat. Hoewel de training in een kleine groep (4-6 stellen) wordt aangeboden, is het geen groepstraining. De inleiding en uitleg van de verschillende onderwerpen en opdrachten gebeurt plenair. Dit wordt afgewisseld met gesprekken alleen met je partner. Tijdens deze partnergesprekken zijn de trainers beschikbaar om jullie op weg te helpen. We werken met videomateriaal en oefeningen.

Voor iedereen die wil werken aan meer verbinding met zijn/haar partner!*

WIE, WAAR EN WANNEER?

Er komt een nieuwe training in het voorjaar van 2020. Geef je gerust vast op als je interesse hebt!

De training wordt gegeven door Chantal Jansen en Esther Damsma. Ze zijn beiden NVRG-systeemtherapeut en aanvullend getraind EFT-registertherapeut. Aanmelden kan via: esther@edgt.nl

* Deze training is niet bedoeld als relatietherapie en daarom niet passend als er binnen jullie relatie sprake is van een crisis, geweld of het voornemen om uit elkaar te gaan. Mocht je behoefte hebben aan relatietherapie dan kun je daarvoor overigens ook terecht bij onze praktijk.